Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 07:53

Κλείνει η συμφωνία για αντιδημάρχους Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

 

Τέσσερις αντιδημάρχους από την παράταξή του και δύο από τις παρατάξεις που θα συνεργαστούν μαζί της πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι παρατάξεις με τις οποίες θα υπάρξει συνεργασία είναι αυτές της Ελένης Αλειφέρη και της Μαρίας Οικονομάκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι 3 σίγουροι αντιδήμαρχοι από την παράταξη του δημάρχου είναι οι Γιώργος Φάβας (Οικονομικών και Περιουσίας), Γιάννης Μπάκας (τελικά Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας) και Νίκος Μπασακίδης (Πολεοδομίας, Νέων Τεχνικών Εργων και Προγραμματισμού).

Ο 4ος αντιδήμαρχος από την ίδια παράταξη, ο οποίος θα αναλάβει τη Συντήρηση Υποδομών και τις Δημοτικές Ενότητες, δεν έχει γίνει γνωστός και οι εκτιμήσεις διίστανται ως προς το αν θα είναι έμπειρο πρόσωπο (θεωρείται το πιθανότερο) ή κάποιο νέο πρόσωπο, της εμπιστοσύνης του δημάρχου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την παράταξη της Ελ. Αλειφέρη είναι πιθανό θέση  αντιδημάρχου να καταλάβει τελικά η ίδια κι όχι κάποιος σύμβουλος (ακουγόταν ο Τάσος Αγγελής) - και συγκεκριμένα την αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης, Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας.

Η παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου αναμένεται να πάρει την αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Διοικητικών Υπηρεσιών, και το πιο πιθανό είναι να την αναλάβει ένας σύμβουλος (ακούγεται ο Παύλος Κλάδης) καθώς η κ. Οικονομάκου φέρεται να έχει ζητήσει τη θέση της προέδρου της “Φάρις”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER