Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 14:34

Τους αντιδημάρχους Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα ο Θαν. Βασιλόπουλος (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Τους αντιδημάρχους Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα ο Θαν. Βασιλόπουλος (βίντεο)

 

Τους αντιδημάρχους του Δήμου Καλαμάτας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ανακοίνωσε και παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το πρόσωπο - έκπληξη είναι ο σύμβουλος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, που έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές κι εξελέγη με το συνδυασμό του δημάρχου.

Οι 6 αντιδήμαρχοι (4 από την παράταξη του δημάρχου και δύο από την αντιπολίτευση) είναι: Γιώργος Φάβας (Οικονομικών και Περιουσίας), Ελένη Αλειφέρη (Τοπικής ανάπτυξης, τουρισμού κι επιχειρηματικότητας), Νίκος Μπασακίδης (Πολεοδομίας, νέων τεχνικών έργων, προγραμματισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης), Γιάννης Μπάκας (Περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας), Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος (Συντήρησης υποδομών και Δημοτικών Ενοτήτων), Παύλος Κλάδης - από το συνδυασμό της Μαρ. Οικονομάκου (Κοινωνικής μέριμνας και διοικητικών υπηρεσιών).

Αναπληρωτής δημάρχου για τον πρώτο χρόνο είναι ο Ν. Μπασακίδης.

Οπως επιβεβαιώνεται από τον ορισμό των αντιδημάρχων, ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος σε αυτή την πρώτη φάση θα συνεργαστεί, χωρίς να συμπράξουν μαζί του, οι παρατάξεις της Μαρίας Οικονομάκου (ήταν παρούσα στην παρουσίαση) και της Ελένης Αλειφέρη.


NEWSLETTER