Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 16:20

Δήμος Οιχαλίας: Η Γεωργακοπούλου σε αγιασμό σχολείων

Γράφτηκε από την

Με λόγια στοργής απευθύνθηκε η δήµαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου στα παιδιά, στην καθιερωµένη τελετή αγιασµού που τελέστηκε χθες στα σχολεία του δήµου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η δήµαρχος παραβρέθηκε στους αγιασµούς των περισσότερων σχολείων, και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής παρέστησαν στα σχολεία και των 5 Δηµοτικών Ενοτήτων, δίνοντας το µήνυµα ότι “το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι σας και ότι η παιδεία αποτελεί υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο, καθώς συμβάλλει στη διαμόρφωση αυτόνομων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων”.

Η δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή πρόοδο µε υγεία, δύναµη, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη - και τόνισε:

«Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική, ευχάριστη και πετυχημένη. Είμαι σίγουρη ότι οι δάσκαλοι - καθηγητές σας κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν τα πάντα για να μπορέσετε εσείς να προετοιμαστείτε για την έξοδό σας στον αγώνα της ζωής».

Απευθυνόμενη στους καθηγητές, τους διαβεβαίωσε ότι «εμείς ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας, κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας. Επιδιώκουμε πάντα συνεργασία με τις σχολικές Επιτροπές, τους συλλόγους των διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας για να προσφέρουμε υλικά και ηθικά όσο μπορούμε, ώστε αυτή τη χρονιά να θέσουμε τον πήχη της εκπαιδευτικής διαδικασίας ψηλά».