Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 17:46

Τριφυλία: Ελεγχο από ορκωτούς για την περίοδο Κατσίβελα προτείνει ο Λεβεντάκης

Γράφτηκε από τον
Τριφυλία: Ελεγχο από ορκωτούς για την περίοδο Κατσίβελα προτείνει ο Λεβεντάκης

Διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Τριφυλίας, τη ΔΕΥΑΤ και όλα τα νομικά πρόσωπα για την τελευταία πενταετία, δηλαδή τη δημοτική περίοδο του Παναγιώτη Κατσίβελα, θέλει να πραγματοποιήσει η νέα δημοτική αρχή - και το θέμα έρχεται σε συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή την Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Το θέμα αφορά την έγκριση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου για το χρονικό διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως και 31 Αυγούστου 2019, από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, στο Δήμο Τριφυλίας και στα εξής νομικά του πρόσωπα: Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας. Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος. Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης, Σύνδεσμος Υδρευσης «Καπετάν Τέλλος Αγρας».

Τα θέματα που επίσης θα συζητηθούν στην ίδια συνεδρίαση είναι: Ο καθορισμός ανώτατου επιτρεπόμενου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, ανά μήνα, του δημάρχου, του γενικού γραμματέα και των αντιδημάρχων. Η λειτουργία της εμποροπανήγυρης 2019 στη Δ.Κ. Γαργαλιάνων και ο ορισμός πενταμελούς επιτροπής.

Κ. Μπ.


NEWSLETTER