Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 20:46

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης Μάνης

Γράφτηκε από την

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε φορείς και πολίτες για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, απευθύνει ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Η ανοιχτή πρόσκληση του δημάρχου Δημήτρη Γιαννημάρα απευθύνεται στα Διοικητικά Συμβούλια: Των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων, των επιστημονικών συλλόγων και φορέων, των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων κι εργοδοτών, των εργαζομένων στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, των ενώσεων και συλλόγων γονέων, των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών, άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών, των τοπικών συμβουλίων νέων και σε δημότες.

Οι σύλλογοι και οι φορείς καλούνται να ορίσουν εγγράφως έναν τακτικό και έναν αναπληρωτή εκπρόσωπο. Και για τους δημότες κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου, πρέπει να υποβάλει αίτηση για την εγγραφή του στον ειδικό κατάλογο από τον οποίο θα κληρωθούν οι δημότες - μέλη.

Η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων είναι μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης έχει από 25 έως 50 μέλη.

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στην Επιτροπή κατατίθενται εγγράφως στο Δημαρχείο Καρδαμύλης, στο γραφείο του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Κισκήρα και στο γραφείο της γραμματείας δημάρχου και με email στα kiskyras@gmail.com και info@dimosdytikismanis.gr.