Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 08:46

Σε τρία χρόνια η πράξη εφαρμογής Μικρής Μαντίνειας

Γράφτηκε από την

 

Προσωρινό ανάδοχο για την ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης και τη μελέτη πράξης εφαρμογής στη Μικρή Μαντίνεια, προϋπολογισμού 418.490,08 ευρώ, πρόκειται να αναδείξει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας στη σημερινή της συνεδρίαση.

Η επιτροπή διαγωνισμού εισηγείται την ανακήρυξη ως προσωρινού αναδόχου της εταιρείας Κ. Ζώης - Ι. Δημητρακόπουλος με διακριτικό τίτλο “Σχήμα ΕΕ”, ως την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, με έκπτωση 63,20% και ποσό σύμβασης 124.200 ευρώ.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της πολεοδομικής μελέτης και σύνταξης της μελέτης πράξης εφαρμογής στη Μικρή Μαντίνεια είναι 36 μήνες (3 χρόνια) από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο. Ο χρόνος αυτός καλύπτει όλες τις διαδικασίες που αφορούν ανάδοχο μελετητή και Διεύθυνση Πολεοδομίας, αναρτήσεις - ενστάσεις και διορθώσεις.

Να αναφέρουμε ότι προβλέπεται ανασύνταξη της υφιστάμενης πολεοδομικής μελέτης, με βάση τα νέα δεδομένα, τη γεωλογική μελέτη και την οριοθέτηση ρεμάτων, ενώ οι διαδικασίες για την πολεοδομική μελέτη Μικρής Μαντίνειας έχουν ξεκινήσει από το 1995.