Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 19:08

Διαγωνισμός για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Διαγωνισμός για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Καλαμάτας

Διαγωνισμό για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Καλαμάτας, που θα γίνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκήρυξε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας. Ως Συμπαραστάτης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν.3852/10. Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί τη δημοτική περίοδο. Η επιλογή θα γίνει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα “Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη”, στο Ιστορικό Δημαρχείο.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, δηλαδή από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του δήμου μέχρι και τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα συνεδρίασης του Συμβουλίου. Ολες οι υποψηφιότητες πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα που να περιλαμβάνει ολοκληρωμένα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, email). Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας (αρμόδιος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τηλέφωνο 27213 60810).


NEWSLETTER