Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Τη Δευτέρα ο ορισμός Δ.Σ. στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θα είναι εισηγητής στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου (στις 8 το βράδυ), στα θέματα του ορισμού μελών στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του δήμου και της εκλογής αντιπροσώπων του δήμου στο Σύνδεσμο Υδρευσης και στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Τα θέματα αυτά είχαν προγραμματιστεί στην προηγούμενη, πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του Συμβουλίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της παραίτησης του αρμοδίου αντιδημάρχου Παύλου Κλάδη, μετά το ξαφνικό “διαζύγιο” της Μαρίας Οικονομάκου με την παράταξη της δημοτικής αρχής. Αλλά κι εξαιτίας του αιτήματος των μειοψηφιών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις με τις παρατάξεις για την εκπροσώπησή τους στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, ακόμα, πρόκειται: Να οριστούν μέλη στο Συντονιστικό Τοπικό Οργανο. Να συγκροτηθεί επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων και ακινήτων του δήμου. Να επιλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης. Να γίνει αποδοχή της απόφασης ένταξης της δημιουργίας σύγχρονων μέσων προβολής των πολιτιστικών και των τουριστικών πόρων της Καλαμάτας στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Να εγκριθεί η συμμετοχή του δήμου στο δίκτυο των πόλεων με τίτλο “Βιώσιμη Πόλη”. Να εγκριθεί η παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου ανακατασκευής του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο.