Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:18

Ζητούν Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξορύξεις στον Κυπαρισσιακό

Γράφτηκε από τον
Ζητούν Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξορύξεις στον Κυπαρισσιακό

Τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Τριφυλίας για το θέμα των εξορύξεων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο ζητούν η «SOS Κυπαρισσιακός -Πρωτοβουλία Τριφυλίας ενάντια στις εξορύξεις Υ/Α », ο Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας και πολίτες της Τριφυλίας.

Σχετικό αίτημα κατατέθηκε εγγράφως προχθές στον δήμο που απευθύνεται στο δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε σχετική ενημέρωση από την «SOS Κυπαρισσιακός - Πρωτοβουλία Τριφυλίας ενάντια στις εξορύξεις Υ/Α» στη σελίδα τους στο Facebook τονίζεται: «Οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων παρέλαβαν το ψήφισμα και την αίτηση. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντική. Περιμένουμε την ευαισθητοποίηση όλων. Θα ενημερώσουμε προσωπικά και τον δήμαρχο, αφού σήμερα δεν κατέστη δυνατό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή έχουν γίνει αρκετές ενημερωτικές συζητήσεις και εκδηλώσεις, ενώ όπως αναφέρεται, το αίτημα για Δημοτικό Συμβούλιο το κάνει η πρωτοβουλία «SOS Κυπαρισσιακός» που αριθμεί 775 μέλη, ο Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας και 238 πολίτες της Τριφυλίας.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER