Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 09:04

Ενόχληση Κόλλια για τον νέο "Καλλικράτη"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενόχληση Κόλλια για τον νέο "Καλλικράτη"

Ενοχλήθηκε προφανώς ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας από τις αναφορές μας ότι, αν και είχε γίνει τόσος ντόρος στην περιοχή για το χωροταξικό του "Καλλικράτη", εντούτοις δεν υπήρξε καμία συζήτηση κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφέρθηκε λοιπόν στο ζήτημα αυτό μέσω χθεσινής ανακοίνωσης του δήμου - σημειώνοντας ότι στις απαντήσεις που θα δώσει στον υπουργό θα επισυναφθούν και οι προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων. 

Θυμίζουμε ότι οι προτάσεις αυτές μιλούν για την ανάγκη διάσπασης του σημερινού Δήμου Τριφυλίας και τη δημιουργία ενός ακόμη δήμου, με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Αναλυτικά, η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην μη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου του χωροταξικού ζητήματος του καλλικρατικού δήμου, ο δήμαρχος Τριφυλίας Κωνσταντίνος Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

1) Η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι όργανο διοίκησης του δήμου δε συντάσσεται σύμφωνα με τη δημοσιογραφική ατζέντα αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες του δήμου.

2) Οπως έχει ήδη δηλωθεί οι συζητήσεις που γίνονται για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον καλλικρατικό δήμο και για το χωροταξικό είναι κατανοητές, οι δε προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων θα επισυναφθούν στην απάντηση του δημάρχου προς τον υπουργό Εσωτερικών, όπως του έχει ζητηθεί».

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER