Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 09:56

Αποχωρεί από διαπαραταξιακή η «Καλαμάτα Τόπος Ζωής» λόγω Κουκούτση

Γράφτηκε από την
Αποχωρεί από διαπαραταξιακή η «Καλαμάτα Τόπος Ζωής» λόγω Κουκούτση

 

Η παράταξη “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” της Τόνιας Κουζή αποχωρεί από τις θέσεις που έχει πάρει στα νομικά πρόσωπα του δήμου, αντιδρώντας στην απόφαση του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου να τοποθετήσει σε θέση ευθύνης τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Και από δω και πέρα δεν θα συμμετέχει σε συνεδριάσεις, στις οποίες θα παρίσταται ο κ. Κουκούτσης (συναντήσεις επικεφαλής και διαπαραταξιακή) μέχρι να εισακουστεί η φωνή της, όπως επισημαίνει.

“Θα διατηρήσουμε το δικαίωμά μας να συμμετέχουμε ως παράταξη σε όσες επιτροπές καλούμαστε και βέβαια θα διατηρήσουμε τη θέση που μας έδωσαν οι πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ουσιαστική θέση ευθύνης”, διευκρινίζει η κ. Κουζή.

Απευθύνοντας πρόσκληση σε άλλες παρατάξεις των μειοψηφιών να πράξουν το ίδιο, τονίζει ότι “αν η παραπάνω παραίτηση γινόταν απ’ όλες τις παρατάξεις του προοδευτικού χώρου, όπως και επιδιώξαμε, η φωνή μας θα ήταν ηχηρή και θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό εργαστήκαμε με σθένος. Μιλάμε για πολιτική θέση και όχι για επικοινωνιακά παιχνίδια. Δυστυχώς οι προσπάθειες δεν επετεύχθησαν”. Σημειώνει, μάλιστα, ότι “η επόμενη κίνησή μας και τελευταία προσπάθεια συνολικής αντίδρασης επί του ζητήματος, θα είναι η κατάθεση ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης, όπου όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ ή κατά των επιλογών της πλειοψηφίας. Σ’ αυτό το ψήφισμα αποκτούμε επίσημη στάση απέναντι στο φασισμό και ελπίζουμε να είναι η αναμενόμενη συμβατή με τις δημοκρατικές πεποιθήσεις όλων μας”.


NEWSLETTER