Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 18:30

9 μόνιμοι υπάλληλοι προσελήφθησαν στη ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από την

Eννέα νέοι μόνιμοι υπάλληλοι ανέλαβαν χθες υπηρεσία στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Οι υπάλληλοι αυτοί προσελήφθησαν ως επιτυχόντες στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Η ανάληψη υπηρεσίας εκ μέρους τους έγινε παρουσία του δημάρχου και προέδρου του Δ.Σ. της Επιχείρησης Θανάση Βασιλόπουλου, του γενικού διευθυντή και άλλων στελεχών.

Ο κ. Βασιλόπουλος καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους, επισημαίνοντας τη σημασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της Επιχείρησης, η οποία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλη την περιφέρεια του δήμου. Επίσης, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας στο πλαίσιο ενός οργανισμού κοινής ωφέλειας, όπως η ΔΕΥΑΚ.

Απομένει η πρόσληψη ενός διοικητικού υπαλλήλου και δύο μηχανικών ΠΕ, διότι οι επιτυχόντες στις αντίστοιχες θέσεις δεν αποδέχθηκαν το διορισμό και έχει ζητηθεί αντικατάσταση, καθώς και ενός μηχανοτεχνίτη.

Οι νέοι υπάλληλοι, που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της προαναφερθείσας προκήρυξης και ανέλαβαν υπηρεσία, είναι οι:

Αναστασόπουλος Γεράσιμος εργάτης, Αντωνόπουλος Λεωνίδας τεχνίτης υδραυλικός, Γιαννακόπουλος Χρήστος εργάτης, Ζαχαρόπουλος Αλέξανδρος τεχνίτης υδραυλικός, Κορκόκιος Κοσμάς βοηθός τεχνίτη υδραυλικού, Μπάκας Αθανάσιος ηλεκτροσυγκολλητής, Παναγόπουλος Ηλίας τεχνίτης υδραυλικός, Σάμιος Παναγιώτης εργάτης, Τσαμπούρης Χρήστος χειριστής μηχανημάτων έργου.