Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 18:46

Προσπάθεια εκμηδενισμού του έργου του καταγγέλλει ο Κατσίβελας

Γράφτηκε από την
Προσπάθεια εκμηδενισμού του έργου του καταγγέλλει ο Κατσίβελας

Προσπάθεια εκμηδενισμού του έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής με αυταπόδεικτα ψεύδη καταλογίζει στο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Οπως λέει, είναι ψευδές ότι η τεχνική υπηρεσία δεν είχε κάνει καμία μελέτη και καμία δεν φέρει την υπογραφή του πρώην προϊσταμένου της, δίνοντας από την πλευρά του στη δημοσιότητα λίστα με έργα και μελέτες. Τον καλεί δε να σταματήσει να ψεύδεται και να κρύβεται πίσω από τα έργα άλλων και να κοιτάξει να δημιουργήσει κάτι δικό του.

Χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κατσίβελας σημειώνει: «Ο κ. Λεβεντάκης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας σε μια προσπάθεια, η οποία είναι διαρκής, να εκμηδενίσει το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής έφτασε στο παράλογο και αυταπόδεικτο ψέμα ότι η τεχνική υπηρεσία δεν έχει κάνει καμία μελέτη και ότι καμία μελέτη δεν φέρει την υπογραφή του πρώην διευθυντή της. Αυτό δε το επιχείρημα το συνόδευσε με ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο προς εμένα, γεγονός που χαρακτηρίζει τον άντρα και προσδιορίζει τα νέα ήθη που θέλει και επιδιώκει να εισαγάγει στην κοινωνία της Τριφυλίας. Στον κατήφορο αυτόν δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω, πλην όμως είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάσω στην κοινωνία μας τα τερατώδη ψέματα, τα οποία υποστηρίζει. Καταθέτω όλα τα έργα που έγιναν από τη δημοτική μας αρχή, τις μελέτες που έκανε ο δήμος μας για λογαριασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και τα πρωτογενή έργα του δήμου μας που χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο, τα προγράμματα “Φιλόδημος” Ι και ΙΙ και το ΕΣΠΑ. Το οποίο θα κάνω και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ολα αυτά τα έργα έγιναν ή γίνονται με μελέτες του δήμου μας και της τεχνικής μας υπηρεσίας. Είναι τραγικό ο προϊστάμενος του δήμου να απαξιώνει κατά τον ευτελέστερο τρόπο τους συνεργάτες του και τις υπηρεσίες του, παραγνωρίζοντας ότι στελεχώνονται από πολύ σπουδαίους ανθρώπους. Επίσης θέλω να επισημάνω και να υπενθυμίσω ότι η κατασκευή των δρόμων που γίνονται αυτή την περίοδο στην πόλη των Φιλιατρών είναι από μελέτη που έκανε η τεχνική υπηρεσία του δήμου και χρηματοδότησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έργο με το οποίο καμία προσωπική σχέση δεν έχει. Για πάρα πολύ καιρό τα έργα που γίνονται στο Δήμο Τριφυλίας είναι προϊόντα δικού μας σχεδιασμού, εξασφαλισμένης χρηματοδότησης, δημοπράτησης ή ακόμα και συμβασιοποίησης. Αυτό θα τον κατατρέχει τα επόμενα χρόνια. Καλό και ωφέλιμο είναι να σταματήσει να ψευδολογεί και να κρύβεται πίσω από τα έργα των άλλων. Καιρός να κοιτάξει να δημιουργήσει κάτι δικό του. Παραθέτω επίσημο κατάλογο των έργων και των μελετών του Δήμου Τριφυλίας για την περίοδο 2015-2019 προς παρουσίαση της αλήθειας».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER