Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 19:17

Σε προτεραιότητα οι επισκευές στο Λύκειο Θουρίας

Γράφτηκε από την

Αμεσα, αύριο το πρωί, να πάτε να ξηλώσετε τις μπασκέτες” στο Λύκειο Θουρίας, ήταν η εντολή που έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση - παρέμβαση της συμβούλου της παράταξης “Καλαμάτα Ξεκινάμε” Ελ. Γκλεγκλέ και διευθύντριας του σχολείου.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημ. Μαστραγγελόπουλος είχε απαντήσει ότι οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των ζημιών θα γίνουν με επέκταση της σύμβασης έργου που αφορά σχολεία και βρίσκεται σε εξέλιξη. Εξήγησε πως δεν μπορούν να παρακάμψουν τις διαδικασίες και ότι την Τετάρτη (σήμερα) στην Οικονομική Επιτροπή θα εγκριθεί η επέκταση.

Στην παρέμβασή της η Ελ. Γκλεγκλέ ζήτησε ρητή και σαφέστατη ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο σχολείο - και απείλησε να καλέσει το Υγειονομικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μέρες οι μαθητές του Λυκείου Θουρίας πραγματοποίησαν αποχή από τα μαθήματά τους, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα του σχολείου τους (τουαλέτες, γήπεδο μπάσκετ -δάπεδο και επικίνδυνες μπασκέτες-, βρύσες κλπ.).