Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 09:53

Μετά τα δημοσιεύματα της "Ε", έλεγχος σπίτι - σπίτι για τις αποχετεύσεις

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Μετά τα δημοσιεύματα της "Ε", έλεγχος σπίτι - σπίτι για τις αποχετεύσεις

Τρέχουν τώρα στο Δήμο Καλαμάτας, μετά τα δημοσιεύματα της «Ε» για τις ανέλεγκτες συνδέσεις οικιακών αποχετεύσεων στο δίκτυο ομβρίων, που έχουν συνέπεια να ρυπαίνεται η θάλασσα.

Χθες, όπως ενημερώθηκε η «Ε» από το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, συγκλήθηκε υπηρεσιακή σύσκεψη προκειμένου να εξεταστούν τρόποι ελέγχου - αποδεχόμενος ουσιαστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας ότι μέχρι τώρα ο δήμος δεν έκανε ελέγχους προς αυτή την κατεύθυνση. «Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει πρόβλημα, η εφημερίδα σας σωστά το επισημαίνει», παραδέχτηκε κατόπιν εορτής ο Π. Νίκας. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Ε"

Σχόλια  

0 # restow 27-10-2012 06:47
Το να ρίχνεις τα σκατά σου στις παραλία σε μιά πόλη με τέτοια υπεροχή φυσικού περιβάλλοντος σε κάνει προδότη και δεν σου αξίζει να ζείς εδώ. Πίσω λοιπόν από ΄κει που ήρθαν αυτοί που έσπειραν εσένα και τους όμοιούς σου μετά την μάχη της Βέργας - στην αραπιά, σιχαμερό απόσπερμα των αποβρασμάτων του Ιμπραήμ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # german67 27-10-2012 06:58
Να δημοσιευθούν τα ονόματα αυτών των οποίων οι ιδιοκτησίες έχουν τις αποχετεύσεις τους να αδειάζουν στους αγωγούς ομβρίων, στα ρέματα και στην θάλασσα.

Ετσι όλοι στην Καλαμάτα θα μάθουμε ποιοί ενεργούν ζημιογόνα στο ΑΕΠ της πόλης, μετατρέποντας έναν παράδεισο σε χαβούζα, και θα τους ανταποδώσουμε μποϋκάροντάς τους με κάθε νόμιμο τρόπο, π.χ. ουδεμία αγορά από το μαγαζί τους ή την επιχειρήσή τους και ουδεμία συνεργασία με όλο τους το σόϊ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # γιαννης φ 27-10-2012 09:37
Στην δική μου γειτονια( Δυτική Παραλία) μερικοι αδειαζουν τα απόβλητα στα χαντακια οταν νυχτωνει και ειδικά όταν βρέχει. Πρέπει να γίνεται έλεγχος!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # tsakistielia 28-10-2012 16:49
Τί ψάχνετε να βρείτε,ανάμεσα σε ιδιώτες ;
Το γνωστό αυλάκι,που χωρίζει την παραλία του Ταμπάκη από αυτήν,δυτικά,το υ πάλαι ποτέ Γκούνη,το θυμάσθε ; Το έχουν σκεπάσει από το ύψος της Ναυαρίνου και πάνω,
βορειοανατολικά και κάτω από την Ναυαρίνου είναι όπως παλιά.Μεταξύ Ναυαρίνου και ακτογραμμής το έχουν μπουκώσει με άμμο.Λένε λοιπόν οι ιθύνοντες,εδώ και χρόνια,οτι είναι ανενεργό.Ε,λοιπ όν δεν είναι ! Τροφοδοτείται κανονικά,καθημε ρινά,με λύματα χαμηλής ροής,που χύνονται στο φρύδι της θάλασσας.Απλά,π ερνάνε τα λύματα μέσα από το φίλτρο της άμμου και δεν είναι ευθέως ορατά.Δεξιά και αριστερά από την εκβολή του,συνωστίζοντ αι πλήθος λουομένων,κυρίω ς ηλικιωμένων στην προς δυσμάς περιοχή (πρώην Γκούνη) και οικογενειών με μικρά παιδιά,ανατολικά,
τα καλοκαίρια,από τα χαράματα,ενώ στα νερά ζουν πλήθος καλοθρεμμένων βορβορόψαρων,όπ ως παλιά στο λιμάνι,
στην εκβολή του αγωγού στην γωνία του Πανελληνίου.Αν δεν εκρέουν λύματα στο άνω αυλάκι,τα βορβορόψαρα τί κάνουν εκεί ; Το μπάνιο τους ;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Αποφράξεις Μαρκόπουλο - Σπάτα 06-11-2012 08:56
Έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας. Επιπλέον δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης και υποβάθμιση της περιοχής. Ντροπή.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Εκκενώσεις βόθρων 06-02-2013 09:41
Και η κατάσταση με τα βοθρολύματα όσο πάει και θα χειροτερεύει. Δυστυχώς αυτό τι φαινόμενο παρατηρείται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER