Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 09:06

Σε επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία ο Δ. Γιαννημάρας

Γράφτηκε από τον

Στην Αυστραλία θα βρίσκεται ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, 20 - 27 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας σε ελληνική αποστολή για τη στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων και στρατηγικών κλάδων της εθνικής οικονομίας.

Ο κ. Γιαννημάρας αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση της ΔΕΘ (Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης) και συμμετέχει «με στόχο να παρουσιάσει το δήμο ως τουριστικό προορισμό και να διερευνήσει δυνατότητες συνεργασίας και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών του δήμου στην αγορά της Αυστραλίας». Αυτό τονίζεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε η μετάβαση του δημάρχου στην Αυστραλία με έξοδα κίνησης και διαμονής 4.083 ευρώ.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου. Η επίσκεψη οργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστραλίας στην Αθήνα, τον Ελληνοαυστραλιανό Επιχειρησιακό Σύνδεσμο, την Ελληνική Πρεσβεία στην Αυστραλία και το Αυστραλοελληνικό Επιμελητήριο Μελοβούρνης. Μετέχουν επιχειρήσεις και φορείς από κλάδους της ελληνικής οικονομίας, τομείς τροφίμων και ποτών και του τουρισμού.