Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 09:24

Σοβαρό πρόβλημα με τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σοβαρό πρόβλημα με τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στη Δυτική Μάνη

 

Σοβαρότατο πρόβλημα  έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Δήμου Δυτικής Μάνης η απόφαση -τον περασμένο μήνα- του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας να διακόψει βραδινά δρομολόγια από και προς διάφορες περιοχές του δήμου, ακόμα και στην Παλιόχωρα.

Αυτό τόνισε χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας, λέγοντας ότι για το ζήτημα αυτό επικρατεί αγανάκτηση στους κατοίκους, οι οποίοι πλέον δεν εξυπηρετούνται -ιδίως μαθητές και σπουδαστές που το βράδυ αδυνατούν να επιστρέψουν από την Καλαμάτα στα σπίτια τους.

Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι έχει ήδη απευθύνει έγγραφη διαμαρτυρία, τόσο προς τη διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, όσο και προς τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά.

Η διακοπή των δρομολογίων, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Γιαννημάρας, «δεν επιτρέπει σε μαθητές, φοιτητές αλλά και πολίτες, να επιστρέψουν στο σπίτι τους -μετά από τα φροντιστήριά τους, τη φοίτησή τους ή την εργασία τους-, με δημόσιο μεταφορικό μέσο, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν ιδιωτικό μέσο ή θα υποχρεωθούν σε αναζήτηση ενοικίασης κατοικίας για διαμονή στην Καλαμάτα».

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER