Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 04:31

Αισιοδοξία Παν. Νίκα: "Το 2013 Δημαρχείο στο παλιό Νοσοκομείο"

Γράφτηκε από τον

Μέσα στο 2013 θα τελειώσει το έργο της δημιουργίας του νέου Δημαρχείου στο παλιό Νοσοκομείο Καλαμάτας, υποστήριξε χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Κι ενημέρωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί και θα ανακοινωθεί από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Κατσίβελα η παραχώρηση της πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής στο δήμο. Εκεί, σύμφωνα με το δήμαρχο, θα στεγαστούν όλες οι δημοτικές και εθελοντικές δομές υγείας και πρόνοιας, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Βοήθεια στο Σπίτι, εθελοντικές οργανώσεις και δομές.

Για την παραχώρηση της καρδιολογικής ο κ. Νίκας είπε ότι «υπάρχει γραπτή εντολή. Εχει δεσμευτεί στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος». Και παρατήρησε, αφήνοντας υπόνοιες για κακοτεχνίες στην κατασκευή της -παρότι καινούργια σε σχέση με όλο το άλλο Νοσοκομείο-, πως ήταν το μόνο κτήριο του Νοσοκομείου που έπαθε ζημιά μετά τους σεισμούς του 1986.

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι «θα γίνει το ωραιότερο Δημαρχείο στην Ελλάδα, με αξιοποίηση των μοντέρνων λύσεων για κλιματισμό και θέρμανση» και σημείωσε πως «είναι το μόνο έργο που χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, απρόσκοπτα».

Γ.Σ.