Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 03:42

"Οχι" Νίκα στο "ντου" για άνοιγμα του δρόμου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Οχι" Νίκα στο "ντου" για άνοιγμα του δρόμου

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ

 

Υπό την προεδρία του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Καραβοκύρη στις 30 Νοεμβρίου, θα συνέλθει το Ζ’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού για να εξετάσει την αίτηση ανάκλησης του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών, για το δρόμο Παραδείσια - Τσακώνα, την έγκριση της συμπληρωματικής σύμβασης για την παράκαμψη στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης. «Δίνεται ιδιαίτερο βάρος με τη συμμετοχή του προέδρου», σχολίασε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας κι εξέφρασε την ελπίδα ότι θα πρυτανεύσουν λογικές υπέρ του δημόσιου συμφέροντος και θα δοθεί ο δρόμος χωρίς άλλη καθυστέρηση, έως το τέλος του χρόνου.

Ανέφερε ότι γίνονται προσεκτικοί χειρισμοί, συνέστησε αυτοσυγκέντρωση και τάχθηκε κατά των βίαιων λύσεων, λέγοντας: «Δεν προκρίνουμε αντιλήψεις "σπάστε τα λουκέτα", γιατί θα οδηγήσουν σε ατυχήματα και κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη. Οποιος κάνει το βίαιο άνοιγμα πρέπει να αναλάβει και το κόστος του ατυχήματος.

Χαρακτήρισε καθοριστική τη συμβολή του μεσσηνιακού Τύπου στο θέμα της ολοκλήρωσης και της παράδοσης του Παραδείσια - Τσακώνα, «αν θα έχουμε το δρόμο, θα οφείλεται στα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου. Κι ενημέρωσε ότι και χθες επικοινώνησε με το υπουργείο Υποδομών, για το θέμα αυτό που "καίει" τη Μεσσηνία.

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # ampos 16-11-2012 05:33
Πολύ ωραία, τότε να επιστρατευτεί κατόπιν πανακαλαματιανή ς επιθυμίας Δήμαρχος που ιστορικά είχε πάντα και έχει και τώρα την Καλαμάτα χαραγμένη στην καρδιά του: ο κ. Λυκούργος Γαϊτανάρος παρακαλώ, πρώτος στην γραμμή κατάληψης κι όποιο ένστολο "τσουτσέκι" θέλήσει να τον εμποδίσει ας το σκεφτεί καλά με ποιόν έχει να κάνει (και πόσες χιλιάδες κόσμου θα ενεργοποιηθούν αυτόματα).
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER