Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 10:54

Σημαντικές συναντήσεις Γιαννημάρα στην Αυστραλία

Γράφτηκε από την

Σημαντικές συναντήσεις περιελάμβανε η δεύτερη ημέρα των εργασιών της επιχειρηματικής αποστολής στην Αυστραλία, στην οποία συμμετέχει και ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας. Το πρόγραμμα της Παρασκευής ξεκίνησε με συνάντηση με το γενικό διευθυντή Τουρισμού του Δήμου Μελβούρνης. Ακολούθησε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού στα Ευρωπαϊκά κράτη της Περιφέρειας της Βικτόρια. Στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής επισκέφτηκαν το κτίριο της Βουλής και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Κάτω Βουλής και τον πρόεδρο της Γερουσίας.

Το μεσημέρι ο δήμαρχος παρακάθησε σε επίσημο γεύμα στη Βουλή που παρέθεσαν οι δύο πρόεδροι και στο οποίο παρευρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο πρέσβης της Ελλάδας στη Μελβούρνη, η γενική πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, ο Ελληνας υπουργός στην κυβέρνηση της Βικτόρια, κ. Κότσιρας, Ελληνες βουλευτές του Κοινοβουλίου της Μελβούρνης και φιλέλληνες Αυστραλοί βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας - Αυστραλίας της Βουλής.

Αργότερα ο κ. Γιαννημάρας ολοκλήρωσε τις συναντήσεις και συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου της Μελβούρνης. Παράλληλα, ο δήμαρχος έχει έλθει σε επικοινωνία με 2 Μανιάτικους συλλόγους (Δυτικής και Ανατολικής Μάνης), με τους οποίους θα προγραμματιστούν διάφορες συναντήσεις του δημάρχου.