Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 15:03

Νίκας : Εγώ συγκάλεσα τη σύσκεψη για την Ολυμπία Οδό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Νίκας : Εγώ συγκάλεσα τη σύσκεψη για την Ολυμπία Οδό

Η σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής έγινε αποκλειστικά με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας και μετά από πρόσκληση του δημάρχου του και μόνο. Αρα τα όποια βέλη εκτοξεύονται, θα πρέπει να στρέφονται εναντίον μου.

Σε αυτή την κατηγορηματική -και αυστηρή ταυτόχρονα- δήλωση προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την επίθεση που δέχεται, από μερίδα μέσων ενημέρωσης, η πρωτοβουλία του να συγκαλέσει την πιο πάνω συνάντηση, για τα θέματα της Τσακώνας, της Ολυμπίας Οδού και του αγωγού φυσικού αερίου.

“Με μεγάλη υπομονή μέχρι τώρα αντεπεξέρχομαι στις ύβρεις και τις συκοφαντίες σε βάρος μου από διάφορες ιστοσελίδες και μπλογκς, οι οποίες εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο που το γνωρίζω και θα έρθει ο καιρός που θα τα πούμε και δημόσια” συνέχισε ο Π. Νίκας, βεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι “δεν υποχωρώ, δεν κάμπτομαι, δεν παρασύρομαι”.

Χαρακτηριστικά δε, τόνισε ότι “με το ΣΥΡΙΖΑ έχω ιδεολογικές διαφορές που τις τονίζω σε κάθε ευκαιρία, όμως δεν θεωρώ ούτε το κόμμα αυτό, ούτε τον κ. Πετράκο εχθρούς της Μεσσηνίας. Αλλο η ιδεολογική διαφορά και άλλο το μίσος”.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι οι συσκέψεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα ανά δίμηνο, θα είναι ανοιχτές και “όσοι θέλουν ας έρχονται, όσοι δεν θέλουν ας μην έρχονται”.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER