Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 10:40

Στην "κοινωνική δικτύωση" πέρασε ο Δήμος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

FACEBOOK - TWITTER - YOUTUBE


Την επίσημη είσοδο του Δήμου Καλαμάτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και συγκεκριμένα στο Facebook και το twitter- ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, παράλληλα με την παρουσία του δήμου, με δικό του κανάλι, στο YouTube.
«Πιστεύουμε στη δυναμική των social media και γι’ αυτό κάναμε ως δημοτική αρχή το βήμα αυτό, προκειμένου αφ’ ενός να αναδείξουμε και να ενημερώνουμε για τις δράσεις και το έργο που συντελείται και αφ’ ετέρου να ακούμε τις παρεμβάσεις και την όποια κριτική, καθώς ο σχολιασμός είναι φυσικά ελεύθερος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος.
Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση -πριν ενάμιση μήνα περίπου- ο Θ. Ηλιόπουλος είχε αναφέρει ότι εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μην «ανοίξει» σε πρώτη φάση ο σχολιασμός, επειδή αυτό θα απαιτούσε συνεχή παρακολούθηση των συγκεκριμένων ιστοχώρων.
Ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε ότι οι σχετικές σελίδες δημιουργήθηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου, χωρίς να υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος.
Οι "διευθύνσεις'' του Δήμου Καλαμάτας είναι, www.facebook.com/kalamata.gr στο Facebook, twitter.com/kalamata_GR στο twitter και www.youtube.com/user/dimoskalamatas στο YouTube.
Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER