Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 21:55

Ο Γιάν. Μαρνέρης ευχαριστεί τους πολίτες της Ν. Κυνουρίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Γιάν. Μαρνέρης ευχαριστεί τους πολίτες της Ν. Κυνουρίας

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης εξέδωσε νέα ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους πολίτες του καλλικρατικού δήμου, υπενθυμίζοντας τους στόχους της δημοτικής παράταξής του που θα επικεντρωθούν, εκτός των άλλων, στη βελτίωση της καθημερινότητας: "Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Εχουμε συναίσθηση της ευθύνης που μας αναθέσατε. Εχουμε συναίσθηση της ελπίδας σας για οργάνωση και λειτουργία ενός δίκαιου, βιώσιμου και αποτελεσματικού δήμου, με σχέδιο, προγραμματισμό, ενότητα, σύνθεση,  διαχειριστική επάρκεια, αλληλεγγύη, διαφάνεια και λογοδοσία.
Μπροστά μας υπάρχουν προβλήματα και προκλήσεις. Η οικονομία της χώρας μας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, οι πόροι των νέων καλλικρατικών δήμων περιορισμένοι και η καθημερινότητα των πολιτών όλο και πιο δύσκολη. Ομως, μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας. Και στον αγώνα τον καλό ουδείς περισσεύει. Τώρα όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον αδύναμο συμπολίτη μας, θα σταθούμε δίπλα στον πιο απομακρυσμένο οικισμό, θα αντιμετωπίσουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα που δυσκολεύουν την ζωή μας. Τώρα όλοι μαζί θα καταθέσουμε χρόνο, ικανότητες, γνώσεις και εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, βάζοντας σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Τώρα όλοι μαζί πρέπει να διαχειριστούμε την δύναμη των κοινωνικών συμμαχιών απέναντι στους κομματικούς περιορισμούς, για να ενδυναμώσουμε την ανεξάρτητη σκέψη και την αυτοδιοικητική αντίληψη που επικράτησε, ως κίνημα, στον διευρυμένο δήμο μας.
Αγαπητοί συμπατριώτες, εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την τιμή και την εμπιστοσύνη σας. Θα τιμήσουμε την εντολή σας να δουλέψουμε με αφοσίωση για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER