Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 08:43

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Νίκος Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από την

Την παραίτησή του κοινοποίησε με επιστολή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Νίκος Αλεξόπουλος. Οπως επισημαίνει η επιστολή αποτελεί απόσπασμα της παραίτησης που υπέβαλε στο δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει πάρει απάντηση. 

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Αλεξόπουλου:

«Κύριε δήμαρχε, 

Μετά την υποβολή της παραίτησής μου στις 16 Μαΐου 2012, την οποία δεν κάνατε δεκτή και στη συνέχεια της ενημερωτικής μου επιστολής την οποία σας υπέβαλα στις 14-8-2012, διαπίστωσα ότι τίποτα απ' όλα όσα σας ανέφερα δεν διορθώθηκε.

Προφανώς δεν ασχοληθήκατε καθόλου με τα θέματα που σας ανέφερα με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει, καθώς αναρμόδιοι παρεμβαίνουν συχνά στη Δ.Ε. Δωρίου, στην οποία είμαι υπεύθυνος, χωρίς να ενημερώνομαι και πολλές φορές να έρχομαι σε δύσκολη θέση έναντι των δημοτών και στα ερωτήματα που μου υποβάλλουν χωρίς να είμαι σε θέση να απαντήσω. 

Ως εκ τούτου παρακαλώ για την άμεση αποδοχή της παραιτήσεώς μου και την απαλλαγή μου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και των λοιπών αρμοδιοτήτων που μου έχετε αναθέσει».