Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 17:42

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεσσήνης

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο Μεσσήνης, πλαισιώθηκε η εκδήλωση του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μεσσήνης στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης. Τραγούδια από μαθητές και χριστουγεννιάτικες νότες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης έδωσαν χριστουγεννιάτικο χρώμα στη γιορτή, ενώ το χριστουγεννιάτικο τραινάκι και τα άλλα παιχνίδια, που προσφέρονται δωρεάν έως 7/1/2013 στους μικρούς φίλους, ξετρέλαναν τα παιδιά.
Σημαντική για την εκδήλωση ήταν η συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, του Πολιτιστικού/Εξωραϊστικού Συλλόγου Βελίκας (Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) και των βιβλιοπωλείων της πόλης, που μοίραζαν γλυκά στους παριστάμενους.
Η αποκορύφωση της βραδιάς ήταν η ξαφνική παρουσία του Αϊ-Βασίλη, που μοίρασε στα παιδιά δώρα και ευχές. Ευχές σε όλους για υγεία, ευτυχία και ελπίδα απεύθυνε ο Δήμαρχος Μεσσήνης , Στάθης Αναστασόπουλος, τονίζοντας ότι φέτος με σκοπό να υποστηρίξουμε τους οικονομικά ευάλωτους γονείς ο Δήμος για όλη την εορταστική περίοδο προσφέρει δωρεάν τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στα παιδιά ολόκληρου του Καλλικρατικού Δήμου.
Πρόσκληση να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο χωριό της Μεσσήνης απεύθυνε η Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ελένη Τσέλιου, η οποία επισήμανε ότι τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια θα είναι δωρεάν για τα παιδιά, ενώ οι ώρες λειτουργίας τους είναι καθημερινά από 9.00π.μ έως 2.00μ.μ και 500 μ.μ έως 9.00μ.μ και την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την 9.00 π.μ έως 9.00μ.μ.


NEWSLETTER