Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 16:18

Ο Δημήτρης Πολίτης νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Δημήτρης Πολίτης νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. Καλαμάτας

 Ο Δημήτρης Πολίτης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στη θέση του Ανδρέα Γουρδέα μετά τις σημερινές δημαιρεσίες (26 υπέρ, 13 λευκά, 1 άκυρο). Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Πουλόπουλος στη θέση του Κώστα Ανδρεάκου (21 υπέρ, 14 λευκά, 5 άκυρα), ενώ γραμματέας επανεξελέγη ο Γιάννης Γκλεγκλές (21 υπέρ, 14 λευκά, 5 άκυρα).

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής οι δημαιρεσίες στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Για την Οικονομική Επιτροπή, προτάθηκαν -και εξελέγησαν- ως τακτικά μέλη οι Γιάννης Καμβυσίδης, Γιώργος Καρβέλης, Θανάσης Ηλιόπουλος, Νίκος Μπασακίδης και Δημήτρης Μπούχαλης από την πλειοψηφία και οι Τάσος Νιάρχος, Θόδωρος Μπρεδήμας και Δημήτρης Φαββατάς από τις μειοψηφίες.

Ως αναπληρωματικά μέλη, από την πλειοψηφία προτάθηκαν -και εξελέγησαν- οι Σωτήρης Μιχαλόπουλος, Σαράντος Μαρινάκης και Γιάννης Μπάκας και από τις μειοψηφίες οι Παύλος Γκρέκης και Σταμάτης Μπεχράκης.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προτάθηκαν -και εξελέγησαν- ως τακτικά μέλη οι Ανδρέας Καραγιάννης, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιάννης Μανδηλάρης, Χρίστος Ριζάς και Παναγιώτα Ντίντα από την πλειοψηφία και οι Γιάννης Χριστόπουλος, Γιάννης Γκλεγκλές και Σπύρος Μωρακέας.

Ως αναπληρωματικά μέλη, από την πλειοψηφία προτάθηκαν -και εξελέγησαν- οι Κώστας Αθανασόπουλος, Γιάννης Αναζίκος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλειοψηφία και οι Βασίλης Δικαιουλάκος και Κώστας Μιχαλόπουλος από τις μειοψηφίες. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER