Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 12:44

Δημαιρεσίες στο Δήμο Ευρώτα

Γράφτηκε από την

Για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, συνήλθε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου το Δ.Σ. Ευρώτα.

Για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 έως 31-8-2014 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε από την ψηφοφορία η Ελένη Δεντάκου, η οποία ομόφωνα επανεξελέγη (συγκέντρωσε 24 ψήφους, την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου), ενώ Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πέτρος Αγρανιώτης.

Όσον αφορά στην εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής, προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Τακτικά Μέλη: Παυλάκης Παναγιώτης, Βέρδος Δήμος, Τσιμπίδης Γεώργιος και Αλεξανδράκος Γεώργιος από την πλειοψηφία και Μαστρογιαννάκος Παναγιώτης και Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα από τη μειοψηφία.

Αναπληρωματικά Μέλη: 1. Γκουβούση Κρητικάκου Αργυρώ, 2. Πολολός Παναγιώτης και 3. Λυμπέρης Παναγιώτης από την πλειοψηφία και 1. Μυλωνάκου Μεταξία και 2. Σούμπασης Γεώργιος από τη μειοψηφία.

Η νέα σύσταση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έχει ως εξής:

Τακτικά Μέλη: Μπαλαμπάνος Βασίλειος, Λυμπέρης Παναγιώτης, Παπαχρήστου Ευθύμιος, Πολολός Παναγιώτης από την πλειοψηφία και Πετροπούλου Γκαμουλάκου Παρασκευή και Σταματάκου Σταυρούλα από τη μειοψηφία.

Αναπληρωματικά Μέλη: 1. Αλεξανδράκος Γεώργιος, 2. Τσιμπίδης Γεώργιος και 3. Βέρδος Δήμος από την πλειοψηφία και 1. Μυλωνάκου Μεταξία και 2. Αγγελέτου Ολυμπία από τη μειοψηφία.