Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 16:06

Αντιδημάρχους στην Τριφυλία όρισε ο Κόλλιας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Αντιδημάρχους στην Τριφυλία όρισε ο Κόλλιας

Τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους για το διάστημα από σήμερα μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2014 ανακοίνωσε πριν λίγο ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι:

 1.  Ανδρινόπουλος Ευστάθιος: Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Επικοινωνιών, Διοικητικής Μέριμνας καθώς και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.
 2. Κατσούλας Ιωάννης: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος , Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων.

 3. Πούλος Αναστάσιος: Αντιδήμαρχος Θεμάτων Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστατευτικής Πολιτικής καθώς και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών (άμισθος Αντιδήμαρχος )

 4. Τσίγγανος Παναγιώτης: Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τεχνικών Έργων, εποπτείας Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας , Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων.

 5. Φιλντίσης Ιωάννης: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αυλώνας.

 

Το δήμαρχο απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνουν κατά σειρά οι αντιδήμαρχοι :

 1. Ανδρινόπουλος Ευστάθιος

 2. Τσίγγανος Παναγιώτης

 

Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

 1. Βασιλόπουλος Ιωάννης: Επί θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Τριπύλης

 2. Μερκούρης Ιωάννης: Επί θεμάτων Παιδείας και επί θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Αετού

 3. Σαμπαζιώτης Γεώργιος: Επί θεμάτων Οικονομικών και επί θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας. Θα προταθεί ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΥ στην προοπτική της σταδιακής της επέκτασης.

 4. Σουρέτης Παναγιώτης: Επί θεμάτων Αγροτικού Τομέα

 5. Πανουσιοπούλου Μαρία: Επί ζητημάτων Εσόδων .

 

Με την Απόφαση του δημάρχου θα εξειδικευτούν συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων, στους οποίους και θα χορηγηθούν σχετικές εξουσιοδοτήσεις σύμφωνα με το Νόμο 3463/2006 περί κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων .

Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι θα συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή για ζητήματα που αφορούν τον Τομέα Ευθύνης τους.

Ο δήμαρχος θέλει να ευχαριστήσει όπως ήδη το έχει πράξει και προφορικά όλους τους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους, τους Προέδρους των Οργανισμών και το Σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης για την μέχρι τώρα ουσιαστική και θετική συνεισφορά τους στην πορεία του Δήμου σε μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτή της διετίας που έληξε και πιστεύει ότι με τον ίδιο ή και μεγαλύτερο ζήλο θα συνεχίσουμε όλοι μαζί στην ακόμη δυσκολότερη περίοδο που ήδη έχει αρχίσει.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER