Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 11:17

Πέφτουν υπογραφές για τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πέφτουν υπογραφές για τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

Μεθαύριο Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα... πέσουν οι υπογραφές για τη μετάβαση από το Λιμενικό Ταμείο στα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας και Πύλου. Αυτό ανακοινώθηκε χθες από τον Δήμο Καλαμάτας ότι συμφωνήθηκε μεταξύ του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σταύρου Παπαχρήστου, σε συνάντησή τους χθες στην Τρίπολη, με αντικείμενο την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετάβασης σε διαχείριση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Στη σχετική ανακοίνωση -από την ιστοσελίδα του δήμου- αναφέρεται ότι την συνάντηση τη συγκάλεσε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας και σε αυτή ήταν παρόντες επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Μανδηλάρης και ο γ.γ. του Δήμου Καλαμάτας Βασίλης Χαντζής.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ειδικότερα, "υπήρξε συμφωνία να υπογραφούν τα σχετικά πρωτόκολλα και να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες την προσεχή Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Απομένουν πλέον η έκδοση ΚΥΑ για το προσωπικό και διαπιστωτικής πράξης έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η οποία θα υπογραφεί από τον κ. Αγγελάκα".

Σχόλια  

0 # ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. 26-02-2013 12:45
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡ. ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER