Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 10:32

Επίτιμος δημότης Μάνης ο Θανάσης Μαρτίνος

Γράφτηκε από την
Επίτιμος δημότης Μάνης ο Θανάσης Μαρτίνος

 Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με το ΙΓΜΕ για την ανόρυξη διερευνητικών γεωτρήσεων, πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης μεθαύριο Παρασκευή, στις 7 το βράδυ.



Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να ανακηρύξει επίτιμο δημότη τον Θανάση Μαρτίνο - φίλο της Μάνης με καταγωγή από τη Στεμνίτσα, που χρηματοδότησε την ανακατασκευή δύο βυζαντινών ναών στην Καστάνια και την προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού στο λαογραφικό μουσείο της Πλάτσας.
Το Δ.Σ. Δυτικής Μάνης πρόκειται να αποφασίσει την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με δημοσίευση προκήρυξης, για την σύναψη σύμβασης για την αποκομιδή, μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτων του Δήμου. Ακόμα, θα ασχοληθεί με: Την αδειοδότηση υφιστάμενων δικαιωμάτων χρήσης νερού. Τη διάλυση της σύμβασης του έργο προστασίας και στήριξης πρανών στο λιμάνι της Καρδαμύλης. Την έγκριση της μελέτης για την αποκατάσταση σήμανσης και ανάδειξη παλιών μονοπατιών του Δήμου. Την αποδοχή χρηματοδοτήσεων από το υπουργείο Εσωτερικών.


NEWSLETTER