Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 08:02

Καταγγέλλει την Περιφέρεια για τα σκουπίδια ο Σμυρνιώτης - Κλειστός σήμερα ο Δήμος Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καταγγέλλει την Περιφέρεια για τα σκουπίδια ο Σμυρνιώτης - Κλειστός σήμερα ο Δήμος Τρίπολης

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου για «αδράνεια» και «σκόπιμες καθυστερήσεις» στο πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών καταγγέλλει ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, που κλείνει σήμερα τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Σε χθεσινή συνέντευξή του, ο δήμαρχος Τρίπολης κάλεσε για μία ακόμα φορά την Περιφέρεια να διαθέσει στους δήμους τις πιστώσεις ώστε να εφαρμόσουν την προσωρινή διαχείριση -με κομποστοποίηση και δεματοποίηση- για το μεταβατικό διάστημα, μέχρι να αποδώσει ο διαγωνισμός για την οριστική διαχείριση.

Οπως εξήγησε ο Γ. Σμυρνιώτης, την απόφαση να μη λειτουργήσουν σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή, που συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση.

Η Ε.Ε. του δήμου αποφάσισε επίσης να προβεί ο Δήμος Τρίπολης σε διάβημα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και να ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές για το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Οπως είναι γνωστό, για την αφόρητη κατάσταση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη έχει ήδη απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER