Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 10:09

Βολές Καλκαβούρα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις: Θεωρεί "ριγμένους" τους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Βολές Καλκαβούρα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις: Θεωρεί "ριγμένους" τους  Γαργαλιάνους

Βολές στην Κοινωφελή Επιχείρηση και κατ' επέκταση στην δημοτική αρχή Τριφυλίας εξαπέλυσε χθες με γραπτή του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας, για την οργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο δήμο.

 

Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οταν δεν θέλεις να έχεις παρουσία, όταν δεν ασχολείσαι οργανωτικά, όταν δεν συνεργάζεσαι για να έχεις το όποιο αποτέλεσμα, τότε απαξιώνεις την κάθε διαδικασία και δεν σ’ ενδιαφέρει η οποιαδήποτε εκδήλωση». Και  υπογραμμίζει επίσης ότι ασχολήθηκαν μόνο με μια πόλη, εννοώντας τα Φιλιατρά, την στιγμή που από τους Γαργαλιάνους εισπράττεται πολιτιστικό τέλος 55 χιλ. ευρώ το χρόνο. Παράλληλα συγχαίρει τους συλλόγους των Γαργαλιάνων για την διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Αναλυτικά στην δήλωσή του ο κ. Καλκαβούρας αναφέρει: 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλους τους συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων, για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν στην πόλη των Γαργαλιάνων. Η οργάνωση, η συνεργασία, η θέληση για προσφορά και πολιτισμό, έδωσαν ένα αποτέλεσμα άξιο πολλών επαίνων. Οι σύλλογοι της πόλης έδωσαν με την συμμετοχή τους ένα ιδιαίτερο χρώμα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και δεν κρύφτηκαν επικαλούμενοι την οικονομική κρίση. Οι επαγγελματίες της πόλης έδειξαν πως όλοι μαζί, συνεισφέροντας ο κάθε ένας ανάλογα με της δυνάμεις του, μπορούν να δώσουν ζωή στην πόλη μας.

Η οικονομική κρίση έχει συμπαρασύρει όλους, φορείς και δημότες, αλλά πολλές φορές δεν είναι τα χρήματα που χρειάζονται και η βοήθεια μπορεί να υπάρξει με πολλούς τρόπους. Οταν δεν θέλεις να έχεις παρουσία, όταν δεν ασχολείσαι οργανωτικά, όταν δεν συνεργάζεσαι για να έχεις το όποιο αποτέλεσμα, τότε απαξιώνεις την κάθε διαδικασία και δεν σ’ ενδιαφέρει η οποιαδήποτε εκδήλωση.

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση που είναι και υπεύθυνη για τον πολιτισμό δεν ασχολήθηκαν με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον δήμο, παρά μόνο με μια συγκεκριμένη πόλη. Θέλω δε να σημειώσω ότι ο Δήμος Τριφυλίας εισπράττει πολιτιστικό τέλος και ειδικά από τους Γαργαλιάνους το ποσό που εισπράττεται είναι περίπου 55 χιλ. ευρώ το χρόνο».

 


NEWSLETTER