Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 09:03

Εργα για βελτίωση του ασύρματου Ιντερνετ

Γράφτηκε από την

Εργα βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ασύρματου δικτύου Ιντερνετ στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας αποφασίστηκαν σε υπηρεσιακή σύσκεψη που συγκλήθηκε χθες στο Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για θέματα σχετικά με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

 

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στην οποία σημειώνεται ειδικότερα ότι, όσον αφορά στο ασύρματο δίκτυο, στη διάρκεια του φετινού χρόνου θα επιχειρηθεί βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του, «με επαύξηση της αξιοπιστίας και της ταχύτητάς του».

Αποφασίστηκε επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να υποβληθεί πρόταση - αίτημα του Δήμου Καλαμάτας προς την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. «για την ένταξη στο πρόγραμμα ''Σύζευξις ΙΙ'', με το οποίο μεταξύ άλλων διασφαλίζονται μεγάλες ταχύτητες επικοινωνίας σε τηλεφωνία και διαδίκτυο.

Στην ίδια ανακοίνωση, τέλος, αναφέρεται ότι στη χθεσινή σύσκεψη ελήφθη απόφαση για εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας «στην κατεύθυνση βελτίωσης της δυνατότητας των πολιτών να επικοινωνούν και να εξυπηρετούνται από τις δημοτικές υπηρεσίες».