Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 10:34

Δήλωση Νίκου Τζώρτζη: "Υπάρχει και η Μεσσήνη" για το δρόμο προς Ριζόμυλο

Γράφτηκε από τον

"Υπάρχει και η Μεσσήνη", υπενθυμίζει στον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης Νίκος Τζώρτζης, σε δηλώσεις του προς την "Ε", σχετικά με την αναθέρμανση της υπόθεσης του δρόμου Ριζόμυλος - Καλαμάτα από το δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Οπως σημειώνει, ειδικότερα, ο Ν. Τζώρτζης, η όποια απόπειρα για να κατασκευαστεί ο συγκεκριμένος δρόμος θα πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει υπόψη της ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που τίθενται - με σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη Μεσσήνη δήλωσε τα εξής:
"Σίγουρα ο κ. Νίκας ως δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Θα πρέπει όμως να λαμβάνει υπόψη του και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης. Είμαστε υπέρ της κατασκευής του δρόμου Ριζόμυλος - Καλαμάτα, αλλά σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις 49/2010 και 223/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.
Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Νίκας θα είναι σύμφωνος με τις αποφάσεις αυτές, που πραγματικά στηρίζουν την ανάπτυξη του Δήμου Μεσσήνης και ολόκληρης της Μεσσηνίας".
Β.Γ.Μ.