Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 11:24

Από το Καλό Νερό έως την Κυπαρισσία: Ο δήμος καθαρίζει τη σιδηροδρομική γραμμή

Γράφτηκε από τον
Από το Καλό Νερό έως την Κυπαρισσία: Ο δήμος καθαρίζει τη σιδηροδρομική γραμμή

Σε καθαρισμό της σιδηροδρομικής γραμμής Καλό Νερό - Κυπαρισσία προχωρά σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας, σε συνεννόηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να επιτευχθεί η επισκεψιμότητα και η πρόσβαση του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ στην τριφυλιακή πρωτεύουσα.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου:
"Ο Δήμος Τριφυλίας ο οποίος στηρίζει τον σιδηροδρομικό εκδρομικό τουρισμό έχει υποβάλει επίμονο αίτημα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μην παρακάμπτεται ο σταθμός της Κυπαρισσίας από τις εκδρομικές της δραστηριότητες τις οποίες ο Δήμος Τριφυλίας έχει εκφράσει την βούλησή του να τις στηρίζει.
Δείγμα γραφής άλλωστε έδωσε ο δήμος με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του τρένου στο σταθμό του Καλού Νερού.
Από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκύπτει ότι το αίτημα της επισκεψιμότητας του τρένου και στο σταθμό της Κυπαρισσίας θα ικανοποιηθεί. Γι' αυτό άλλωστε και ο δήμος προχωρά στον καθαρισμό της γραμμής ενώ άμεσα θα συγκροτηθεί και επιτροπή από αιρετούς και εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων του δήμου, η οποία σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί δράσεις που θα ικανοποιούν τους εκδρομείς και θα αναδεικνύουν τις ομορφιές της περιοχής μας".

Κ.Μπ.


NEWSLETTER