Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 11:24

Από το Καλό Νερό έως την Κυπαρισσία: Ο δήμος καθαρίζει τη σιδηροδρομική γραμμή

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Από το Καλό Νερό έως την Κυπαρισσία: Ο δήμος καθαρίζει τη σιδηροδρομική γραμμή

Σε καθαρισμό της σιδηροδρομικής γραμμής Καλό Νερό - Κυπαρισσία προχωρά σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας, σε συνεννόηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να επιτευχθεί η επισκεψιμότητα και η πρόσβαση του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ στην τριφυλιακή πρωτεύουσα.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου:
"Ο Δήμος Τριφυλίας ο οποίος στηρίζει τον σιδηροδρομικό εκδρομικό τουρισμό έχει υποβάλει επίμονο αίτημα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μην παρακάμπτεται ο σταθμός της Κυπαρισσίας από τις εκδρομικές της δραστηριότητες τις οποίες ο Δήμος Τριφυλίας έχει εκφράσει την βούλησή του να τις στηρίζει.
Δείγμα γραφής άλλωστε έδωσε ο δήμος με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του τρένου στο σταθμό του Καλού Νερού.
Από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκύπτει ότι το αίτημα της επισκεψιμότητας του τρένου και στο σταθμό της Κυπαρισσίας θα ικανοποιηθεί. Γι' αυτό άλλωστε και ο δήμος προχωρά στον καθαρισμό της γραμμής ενώ άμεσα θα συγκροτηθεί και επιτροπή από αιρετούς και εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων του δήμου, η οποία σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί δράσεις που θα ικανοποιούν τους εκδρομείς και θα αναδεικνύουν τις ομορφιές της περιοχής μας".

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER