Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 09:41

Αποσύρθηκε το τέλος χρήσης αθλητικών χώρων - Η επίβλεψη θα γίνεται από εθελοντές

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αποσύρθηκε το τέλος χρήσης αθλητικών χώρων - Η επίβλεψη θα γίνεται από εθελοντές

Αποσύρθηκε το τέλος χρήσης των αθλητικών χώρων του Δήμου Καλαμάτας που είχε επιβληθεί πέρυσι από τη δημοτική αρχή. Αυτό γνωστοποίησε χθες ο πρόεδρος του φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Γιάννης Αδαμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο.

 

Οπως εξήγησε ειδικότερα, η απόσυρση του τέλους έγινε με βασικό σκεπτικό τη γενικότερη οικονομική δυσπραγία του κόσμου και μετά από συνεννόηση με τους αθλητικούς συλλόγους, οι οποίοι -όπως είπε ο Ι. Αδαμόπουλος- συμφώνησαν να προσέχουν και να συντηρούν τους χώρους άθλησης. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του φορέα ανακοίνωσε ότι στο εξής, την επίβλεψη των αθλητικών χώρων του δήμου αναλαμβάνουν εθελοντές επόπτες. Οι εν λόγω επόπτες θα επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων και θα συνεννοούνται με τους συλλόγους που χρησιμοποιούν κάθε χώρο, προκειμένου να μεταβιβάζουν τα αιτήματα στο φορέα.

Οι επόπτες είναι: Σωτήρης Δρακόπουλος και Ανδρέας Βολιανίτης για το Κολυμβητήριο, Ζώης Δούβας και Βενετία Λιακουνάκου για το γήπεδο «Π. Μπαχράμης», Κλεάνθης Βοσνάκης για το γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», Θόδωρος Καρούμπας για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου, Πόλα Κούλη για το Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, Αντζελα Σκλήκα για τα ανοιχτά γήπεδα στην οδό Νέδοντος και Σταυρούλα Κουβάτσου και Πολυξένη Γεωργάρα για την Τέντα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER