Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 09:36

Νίκας για Καλαμάτα - Ριζόμυλο: Προέχει το δημόσιο συμφέρον για το δρόμο

Γράφτηκε από τον
Νίκας για Καλαμάτα - Ριζόμυλο: Προέχει το δημόσιο συμφέρον για το δρόμο

"Σέβομαι τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και τον κόσμο κάθε περιοχής, αλλά πρέπει να προτάσσεται το δημόσιο συμφέρον. Ο δρόμος Ριζόμυλος - Καλαμάτα πρέπει να γίνει, με τις όποιες τροποποιήσεις. Θα είναι ευεργέτημα για όλη την περιοχή, έστω και αν φτάσει ώς τον Πάμισο".

 

Την πιο πάνω απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, χθες το μεσημέρι, στην επισήμανση της «Ε» σχετικά με τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από την μείζονα μειοψηφία του Δήμου Μεσσήνης, στην πρωτοβουλία του να αναθερμάνει το θέμα του οδικού άξονα Ριζόμυλος - Καλαμάτα.

«Για το θέμα αυτό είναι ενήμερη η κυβέρνηση και ώς την κορυφή της έχει γνώση για την αξία και τη σημασία του έργου» συνέχισε ο δήμαρχος, επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί «ατομικά συμφέροντα να στέκονται εμπόδιο στο δημόσιο συμφέρον»

Νωρίτερα, ο Π. Νίκας είχε γνωστοποιήσει ότι την ανάγκη να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ ο εν λόγω δρόμος τη συζήτησε εκτενώς με τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, υφυπουργό Ανάπτυξης αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, με τον οποίο είχε συνάντηση την Τρίτη, στην Αθήνα.

 


NEWSLETTER