Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 08:15

Σχέδιο διασφάλισης αθλητικών εγκαταστάσεων από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σχέδιο διασφάλισης αθλητικών εγκαταστάσεων από το Δήμο Καλαμάτας

Την εκπόνηση προγραμματικού σχεδίου -γνωστού πλέον ως μάστερ πλαν- ζητεί το υπουργείο Οικονομικών από τον Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να του παραχωρήσει τη χρήση 48 στρεμμάτων στο παραθαλάσσιο κομμάτι από την εκβολή του Νέδοντα ώς τον Κορδία, όπου ήδη βρίσκονται σημαντικές δημοτικές υποδομές - όπως το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου και οι εγκαταστάσεις τένις.

 

Την προϋπόθεση αυτή ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, δημοσιοποιώντας σχετικό έγγραφο προς το δήμο από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), η οποία τον καλεί στο εν λόγω μάστερ πλαν να περιγράφει τον τρόπο αξιοποίησης της πιο πάνω έκτασης.

«Ηδη, με απόφασή μου, συγκροτήθηκε επιτροπή υπηρεσιακών η οποία θα ασχοληθεί με την εκπόνηση του μάστερ πλαν» γνωστοποίησε ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Πάντως, παρά την προϋπόθεση που έχει θέσει η ΕΤΑΔ, ο Π. Νίκας εξέφρασε ικανοποίηση γιατί το εν λόγω έγγραφο δείχνει ότι μπορούν να ευοδωθούν οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του πιο πάνω χώρου, ενώ μοιάζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο εκποίησης της έκτασης μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER