Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 21:59

Παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα  του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου - Νέστορος, www.pylos-nestor.gr., παρουσίασε ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, στο Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης.

 

Παρατήρησε, μεταξύ άλλων, ότι: «Το www.pylos-nestor.gr αποτελείται από τη διοικητική και την τουριστική πύλη. Πρόκειται για δυναμική ιστοσελίδα, η οποία θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς τόσο με κείμενα αλλά και με φωτογραφικό υλικό. Στόχος του διοικητικού portal είναι να αποτελέσει το δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους δημότες και τις υπηρεσίες, προκειμένου να μπορούν γρήγορα και εύκολα να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα τους αφορούν. Ανακοινώσεις, προκηρύξεις, προσκλήσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις και δράσεις θα ανακοινώνονται στο νέο site. Δίνεται έτσι η δυνατότητα της εξ αποστάσεως ενημέρωσης και της έγκαιρης πληροφόρησης. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα έντυπα, τα οποία μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στις αρμόδιες υπηρεσίες, εφόσον δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του πολίτη. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να αποστείλει το αίτημα ή η καταγγελία κάποιου, απλά και γρήγορα συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας ώστε εύκολα να μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος αυτό που αναζητά. Φυσικά, ακολουθήθηκαν τα εγκεκριμένα πρότυπα αντίστοιχων διαδικτυακών τόπων και επιλέχθηκαν γραφιστικά σύγχρονα και ελκυστικά προς τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Το τουριστικό κομμάτι είναι σε εξέλιξη και θα παρουσιαστεί έως το τέλος του μήνα. Ο δήμος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στο υλικό που συγκεντρώνεται για την τουριστική πύλη, καθώς θεωρεί ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση του τουρισμού και τη διάδοση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του δήμου σε παγκόσμιο επίπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια δυναμική των social media σε ολόκληρο τον πλανήτη, η ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη και στο Facebook, όπου είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι δημότες και οι φίλοι μας να κάνουν "like" και να προσκαλέσουν όλους να γνωρίσουν τον πανέμορφο δήμο μας».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER