Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 08:02

Αιφνιδίασε το Νίκα η κίνηση του Μαργέλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Αιφνιδίασε το Νίκα η κίνηση του Μαργέλη

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας θα είναι στις επόμενες εκλογές ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης.

Το ανακοίνωσε χθες ο ίδιος, προσθέτοντας ότι αυτό το διάστημα γίνονται διεργασίες "για τη δημιουργία μιας πολυκομματικής κίνησης" και ότι σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν "άνθρωποι από το χώρο της Κεντροδεξιάς και το χώρο της Κεντροαριστεράς, που ενδιαφέρονται για το καλό του δήμου και έχουν διάθεση προσφοράς". Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι μακριά από κόμματα και δεν επιδιώκει το χρίσμα από κανέναν πολιτικό χώρο.

Η υποψηφιότητα του κ. Μαργέλη δημιουργεί νέα δεδομένα για τις εκλογές, καθώς ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας αποκτά έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Μάλιστα, όπως φαίνεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μαργέλη τον βρήκε απροετοίμαστο. Συγκεκριμένα, όταν η "Ε" ζήτησε χθες από τον κ. Νίκα το σχόλιό του, εκείνος είπε ότι θα κάνει δηλώσεις σήμερα, επειδή δεν είχε επίσημη ενημέρωση. Προφανώς πιάστηκε απροετοίμαστος αφενός επειδή δεν είχε πληροφορίες για τις κινήσεις του κ. Μαργέλη και, αφετέρου, επειδή είχε επαναπαυτεί πιστεύοντας ίσως ότι δεν θα έχει ισχυρό αντίπαλο στις επόμενες εκλογές λόγω της κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ. 

Ομως δεν αιφνιδιάστηκε μόνο ο κ. Νίκας. Αιφνιδιάστηκαν και οι περισσότεροι Καλαματιανοί, καθώς η ανακοίνωση έγινε ξαφνικά σε συνέντευξη Τύπου που έδινε χθες ο κ. Μαργέλης για άλλο θέμα. Η είδηση πρωτοδημοσιεύτηκε αμέσως στην ιστοσελίδα Εleftheriaonline.gr, και οι Μεσσήνιοι που τη διάβασαν κι έμαθαν πρώτοι για την υποψηφιότητα του κ. Μαργέλη άρχισαν να ζητούν τηλεφωνικώς από την "Ε" περισσότερες πληροφορίες. 

Για την ιστορία, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μαργέλη έγινε μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου του "Θάρρους" Βίκης Βετουλάκη. Ο κ. Μαργέλης απαντώντας αποκάλυψε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Καλαμάτας, επικεφαλής πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου. 

Ν.Κ.

Σχόλια  

+1 # iliadis 16-05-2013 12:25
''που ενδιαφέρονται για το καλό του δήμου και έχουν διάθεση προσφοράς'' - Αυτό σημαίνει οτι αν προκριθούν στις εκλογές,
θα αποποιηθούν της αποζημιώσεώς τους,ένας έκαστος ; ''Έχουν διάθεση'' για ανιδιοτελή
προσφορά,όπως είναι το ορθό ή για έμμισθη,
αποβλέποντας στις παχυλές ΄ποικίλες αποζημιώσεις και λοιπά ωφελήματα ; - ''Για το καλό του δήμου'' σε θεωρητικό επίπεδο ενδιαφέρονται όλοι οι κατά καιρούς υποψήφιοι και εκλεγμένοι.Πώς όμως καθορίζεται το καλό ; Μέχρι σήμερα,από το 1979,ως καλό για τον δήμο έχει επιβληθεί ο αυθαίρετος σχεδιασμός της ομάδας του εκλεγμένου,ώστε ο δήμος να μετρά σωρευτικά
βλάβες,έργα βιτρίνας του τύπου ''ράβε - ξήλωνε,δουλειά να μή σου λείπει'',
εξυπηρετήσεις φίλων,αδιαφάνει α και υποθήκευσή του στις τράπεζες,ενώ,κα τ' έτος προστίθενται και νέα προβλήματα ρουτίνας,που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν,
αφού ο δημότης ανελλιπώς χρηματοδοτεί τον δήμο,μέσω των Τελών,προκειμέν ου να τα τακτοποιεί. - Κεντροδεξίοι και κεντροαριστεροί .Γάμος ;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
+1 # Αλκης Αλκαιος 17-05-2013 11:36
Σωστές και μεστές οι απόψειςτου σχολιαστήILIADI S.Τις επικροτώ.Κυρίαρ χο έργο βιτρίνας η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.Ένα έργο αποτυχημένο και πολυέξοδο, που επεβλήθη κατά τρόπο αυθαίρετο, χωρίς δημόσια διαβούλευση.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER