Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 20:28

Αποκατάσταση του δρόμου για Κιτριές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αποκατάσταση του δρόμου για Κιτριές

Η αποκατάσταση του δρόμου εν όψει της θερινής σεζόν ήταν ένα από τα κύρια αιτήματα που εξέφρασαν κάτοικοι της παραλιακής ζώνης της Δημοτικής Ενότητας Αβίας στο δήμαρχο Δυτικής Μάνης Δημήτρη Γιαννημάρα, κατά τη συγκέντρωση που έγινε προχθές το βράδυ στο καφέ «Αγκάλη», στο Ακρογιάλι.

 

Μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα καθαριότητας και η ανάγκη δημιουργίας χώρου στάθμευσης στη Σάνταβα, αλλά και να τοποθετηθούν σαμαράκια στο δρόμο του Ακρογιαλιού. Σύμφωνα με τον επαγγελματία Δημήτρη Σκιά τέθηκαν ακόμα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση της ακτής στο Ακρογιάλι, η οποία είναι ανύπαρκτη λόγω του έργου που είναι σε εξέλιξη. 

Σύμφωνα με το δήμαρχο Δ. Γιαννημάρα, όσον αφορά το ζήτημα της καθαριότητας ήδη έχει γίνει τροποποίηση του κανονισμού και απαγορεύεται στο εξής οι κάτοικοι να εναποθέτουν κλαδέματα και ξερόχορτα σε δημόσιους χώρους. Οσον αφορά το δρόμο, εάν δεν προχωρήσει εγκαίρως το έργο ασφαλτόστρωσης δρόμων του δήμου, που περιλαμβάνει τμήματα της παραλιακής ζώνη και το οποίο σύντομα θα περάσει από την Οικονομική Επιτροπή, τότε θα καλυφθούν οι λακκούβες με άσφαλτο, στα δύσκολα σημεία. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER