Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 08:27

Την Πέμπτη η συζήτηση για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την Πέμπτη η συζήτηση για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Η τελική πρόταση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης την ερχόμενη Πέμπτη.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, ενώ μεταξύ άλλων θεμάτων θα συζητηθεί επίσης η πώληση εκτάσεων που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ στην Μπούκα και το Πεταλίδι. 

 

Σχόλια  

0 # Nikos Delis 20-05-2013 07:30
Η Καλαμάτα είναι πρωτεύουσα του νομού κατά συνέπεια κέντρο υπηρεσιών (νομικών, εκπαιδευτικών, φορολογικών, υγείας) που αφορούν πλέον όλο τον νομό. είναι λιμάνι, διακομιστικό εμπορικό κέντρο για τα προϊόντα της δυτικής ακτής της Μεσσηνίας, είναι αγορά, είναι η είσοδος στον νέο αυτοκινητόδρομο για Αθήνα και πολλά αλλά πράγματα που τα χρειάζονται όλοι οι Μεσσήνιοι και που η πρωτεύουσα του νομού έχει υποχρέωση αλλά και όφελος να τα προσφέρει. Και πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους τα στερεί. Τώρα εάν προκριθούν λογικές μικροσκοπιμοτήτ ων (να αξιοποιηθεί το χωραφάκι μου) δεν οδηγούν πουθενά είναι αναχρονιστικές και ξεπερασμένες σε όλον τον κόσμο. Εκτός αυτού οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομο ι διαθέτουν πολλούς κόμβους έτσι και η αξιοποίηση των παρακείμενων εκτάσεων γίνεται αναγκαστικά. Να κατασκευαστεί δρόμος ανάλογος του υπάρχοντος δεν εξυπηρετεί κανέναν, είναι επικίνδυνος, αργός και σκανδαλωδώς πεταμένα χρήματα .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER