Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 18:06

13 ευρώ το τετραγωνικό το μίσθωμα στην Παραλία για τα τραπεζοκαθίσματα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
13 ευρώ το τετραγωνικό το μίσθωμα στην Παραλία για τα τραπεζοκαθίσματα

Στα 13 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο προσδιορίστηκε το μίσθωμα που θα κληθούν να καταβάλουν επαγγελματίες της Παραλίας στην Καλαμάτα, για τη χρήση αιγιαλού εκ μέρους τους -είτε αφορά τραπεζοκαθίσματα, είτε ομπρέλες και ξαπλώστρες.

 

Επιπλέον, το μίσθωμα αυτό θα ισχύει για τον μισό από τον χώρο τον οποίο θα καταλαμβάνουν -ο άλλος μισός θα είναι δωρεάν.

Τα πιο πάνω γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, σε συνάντηση που είχε με επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης προκειμένου να διευκρινιστούν ζητήματα σχετικά με τη χρήση του αιγιαλού εκ μέρους τους.

Στη συνάντηση, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, γνωστοποιήθηκε επίσης ότι για το τμήμα της παραλίας που δεν υπάγεται στη χερσαία ζώνη λιμένος -ανατολικά της οδού Παλιγγενεσίας- δίνεται φέτος η δυνατότητα τοποθέτησης κινητών, δηλαδή ξύλινα πατώματα.

Ακόμα, έγινε γνωστό ότι θα γίνει χορήγηση αδειών χρήσεως και για τη χειμερινή περίοδο, για το διάστημα μετά την 1η Ιανουαρίου 2014, «καθώς υπάρχουν καταστήματα που δραστηριοποιούνται και το χειμώνα» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER