Παρασκευή, 31 Μαϊος 2013 21:00

Νίκας για Φεστιβάλ Χρυσής Αυγής: "Θα κάνει ζημιά στην πόλη και τον τουρισμό"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Νίκας για Φεστιβάλ Χρυσής Αυγής: "Θα κάνει ζημιά στην πόλη και τον τουρισμό"

 

Κατά της πολιτικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής τον Αύγουστο στην Καλαμάτα, τάχθηκε σήμερα ο δήμαρχος Π. Νίκας σε δηλώσεις του, εκφράζοντας το φόβο του πως θα κάνει κακό στην πόλη και τον τουρισμό. Επέκρινε το κρατικό Λιμενικό Ταμείο που έδωσε άδεια για την εκδήλωση, όμως, ανέφερε πως δεν μπορούν να αποκλείονται πολιτικές εκδηλώσεις.

 

«Το καλοκαίρι πρέπει να αποφεύγονται πολιτικές εκδηλώσεις που δημιουργούν ένταση», δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος. Παρατήρησε ότι «χρειαζόμαστε ηρεμία για τα οικονομικά συμφέροντα της πόλης, για να έχουμε κόσμο. Χρειαζόμαστε απόλυτη ηρεμία τις 100 μέρες του καλοκαιριού». Υποστήριξε, ωστόσο, πως «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πολιτικές εκδηλώσεις», ενώ όταν του έγινε ερώτηση για τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι «δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο κόμμα», αλλά "κάρφωσε" το κρατικό Λιμενικό Ταμείο για την άδεια που έδωσε στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως «δεν έδωσα εγώ άδεια».

 

Γ.Σ.

Σχόλια  

-1 # Μιχάλης 01-06-2013 18:50
Ασχολήσου καλύτερα με την εγκληματικότητα , τα σκουπίδια ή με ποιο κόμμα θα είσαι δελφίνος και άσε τις πολιτικές εκδηλώσεις. Άλλωστε σε λίγο θα αρχίσεις το γλύψιμο...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER