Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 18:18

Ελαστική εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης ζήτησε ο Κ. Σπυρόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ελαστική εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης ζήτησε ο Κ. Σπυρόπουλος

Την άποψη ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θα έπρεπε να εφαρμοστεί πιλοτικά για ένα διάστημα, εξέφρασε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Σπυρόπουλος. 

 

Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κώστας Αποστολόπουλος ζήτησε να απασχολήσει σοβαρά ένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης γιατί στην οδό Μπούκας οι μαγαζάτορες έχουν εξαγριωθεί. "Η απόφαση για την εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης θα εφαρμοστεί και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω" είπε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος. Αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν διορθωτικές κινήσεις εφόσον στην πράξη κριθεί αναγκαίο. Και τόνισε πως δεν μπορεί να αρέσει σε αυτούς που αντιδρούν στην ελεγχόμενη στάθμευση το ότι οι επισκέπτες προσπερνούν τη Μεσσήνη, εξαιτίας του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της. Πρόσθεσε δε ότι η εφαρμογή του μέτρου θα φέρει κόσμο στην πόλη της Μεσσήνης. 

Ν.Κ.

Σχόλια  

+1 # TheoVas 30-06-2013 12:56
Ο Δήμαρχος αποφάσισε σε μια μικρή πόλη σαν την Μεσσήνη, να εφαρμόσει ελεγχόμενη στάθμευση σ' όλους τους κεντρικούς δρόμους και των παραδρόμων, συμπεριλαμβανομ ένων και των γειτονιών!! Αν προστεθεί και η κατάργηση του χώρου στάθμευσης στην πλατεία απο τον προηγούμενο δήμαρχο (ακόμα και τις πρωινές ώρες) το πλήγμα στον εμπορικό κόσμο είναι τεράστιο. Ενα συγκριτικό πλεονέκτημα είχε η Μεσσήνη έναντι της Καλαμάτας, αυτό της εύκολης πρόσβασης σε καταστήματα, τράπεζες,ΔΕΚΟ, κλπ. εξυπηρετώντας ακόμα και καλαματιανούς (από Νέα Είσοδο, Ασπρόχωμα, Νοσοκομείο, Θουρία, Αεροδρόμιο) και αυτό το κατήργησαν. Τι να πει κανεις...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER