Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 07:45

Οι ρακέτες και πάλι στο Δ.Σ. Δυτ. Μάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οι ρακέτες και πάλι στο Δ.Σ. Δυτ. Μάνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης φαίνεται να επανεξετάζει τη στάση του στο θέμα της απαγόρευσης των ρακετών στην παραλία Καλόγριας στη Στούπα, που προκάλεσε πανελλήνια συζήτηση.

Στη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, ενδέχεται να τροποποιήσει την απόφαση απαγόρευσης (για Ιούλιο και Αύγουστο), έπειτα από σχετικό αίτημα των νέων που παίζουν ρακέτες και να επιτρέψει το παιχνίδι σε περιορισμένο - ελεγχόμενο χώρο (με δίχτυα για την προστασία των λουομένων) και σε ορισμένες ώρες της ημέρας (όχι τις ώρες κοινής ησυχίας).

Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. πρόκειται να εγκρίνει τις δαπάνες για πολιτιστικές - αθλητικές εκδηλώσεις του δήμου και να ασχοληθεί με το έργο της κατασκευής του Ανοιχτού Θεάτρου Μάνης.

Σχόλια  

0 # Στ. Σταθουλόπουλος 03-07-2013 14:17
Σε ελεγχόμενο χώρο κι όχι τις ώρες κοινής ησυχίας θα ήταν ένας καλός συμβιβασμός. Θα περισσέψει όμως αρκετός χώρος για όσους λουόμενους δεν προτιμούν τις ομπρελοξαπλώστρ ες;
Μήπως, με την ευκαιρία, θα μπορούσε το Δ.Σ. να σκεφτεί επιτέλους και κάτι για την αξιοποίηση της εκεί διαμονής του Καζαντζάκη και της παγκόσμιας φήμης του Ζορμπά;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER