Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 07:46

Τα σκουπίδια κάνουν βόλτες σε… Αττική και Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα σκουπίδια κάνουν βόλτες σε… Αττική και Μεσσηνία

Νέα επεισόδια στο σίριαλ των σκουπιδιών που παίζεται στην Πελοπόννησο ήρθαν να προστεθούν τις τελευταίες ημέρες, τόσο στην Αττική, όσο και στη Μεσσηνία.

 

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στην Αττική -όπως μετέδωσε ο ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ- δασοφύλακες έστησαν ενέδρα στα λατομεία Μαλέα, στο Μαρκόπουλο, και κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω 7 μεγάλα φορτηγά με σκουπίδια, τα οποία φέρεται να προέρχονται από την Πελοπόννησο. Οι οδηγοί διέφυγαν, ωστόσο τα οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με το φορτίο τους, το οποίο επιχειρείται να διαπιστωθεί από ποια περιοχή της Πελοποννήσου προερχόταν.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Αττική, στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας -σε Δώριο και Μελιγαλά ειδικότερα- υπήρξαν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε αποτυχημένη απόπειρα εναπόθεσης απορριμμάτων στη χωματερή του Δωρίου,  τα οποία τελικά χθες κατέληξαν στη χωματερή του Μελιγαλά.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ντονάς -με τον οποίον επικοινώνησε η ''Ε''- δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα... μυστήριο, προσθέτοντας ότι στο Δήμο Οιχαλίας υπάρχουν διάφορες χωματερές στις οποίες απορριμματοφόρα και φορτηγά του δήμου εναποθέτουν εκ περιτροπής τα σκουπίδια.

ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ

''Ο σημερινός Δήμος Οιχαλίας είναι πλέον ένας ενιαίος δήμος, που προέρχεται από τη συνένωση των ''καποδιστριακών'' Δήμων Μελιγαλά, Ανδανίας, Δωρίου και Οιχαλίας. Τα σκουπίδια που εναποτίθενται εναλλάξ στις διάφορες χωματερές είναι σκουπίδια του ενιαίου δήμου'' επισήμανε ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας. Καταλήγοντας δε, αναρωτήθηκε μήπως οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες σηματοδοτούν επί της ουσίας την έναρξη της… προεκλογικής περιόδου στον Δήμο Οιχαλίας. Τόνισε, ωστόσο, ότι το θέμα των σκουπιδιών είναι πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιείται ως προεκλογικό όπλο.

 

 

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER