Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 11:27

Απίστευτοι ισχυρισμοί Μπουζιάνη: Οι δημότες φταίνε για το κόστος των σκουπιδιών!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απίστευτοι ισχυρισμοί Μπουζιάνη: Οι δημότες φταίνε για το κόστος των σκουπιδιών!

Οι δημότες που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κατά της χωματερής στη Μαραθόλακκα, φταίνε που δε γίνονται έργα στο Δήμο Καλαμάτας! Αυτό υποστήριξε χθες στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τα σκουπίδια, ο πρόεδρός της - αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης.

Ανέφερε ότι η Καλαμάτα δε θάβει τα σκουπίδια, όπως τα θάβει η Ελλάδα, γιατί ορισμένοι δημότες βάλθηκαν να εξασφαλίσουν δικαστικές αποφάσεις. Υποστήριξε ότι εξαιτίας τους δαπανώνται πολλά χρήματα για τα σκουπίδια, για τη μεταφορά τους και δε γίνονται έργα. Και διαβεβαίωσε ότι αυτοί -η δημοτική αρχή- θα διατηρήσουν καθαρή την πόλη.

Παναγιώτα Ντίντα

Σχόλια  

+1 # Παναγιώτης Δρακ. 17-08-2013 13:01
Υπέροχος!
Λογική δημοτικού!
Ξεχνάει ο "κύριος" την σπατάλη για την πλατεία το μέγαρο χορού και το νέο δημαρχείο, τους υπόγειους κάδους που μερικοί είναι παράνομοι και χρειάζονται γρέμισμα, το επικίνδυνο έκτρωμα του ποδηλατόδρομου, τα τσάμπα λεφτά για την Μπιρμπίτα, τα παράνομα και επικίνδυνα σαμαράκια που τοποθέτησαν στην επέκταση του πεζόδρομου της Αριστομένους (για τα οποία κανονικά η τροχαία ασκεί αυτεπάγγελτα δίωξη κατά του δήμου)...
Να συνεχίσω???
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Γιάννης Σ. Γκλεγκλές 18-08-2013 16:30
Κρίμα! Δυστυχώς, νέοι άνθρωποι με δυνατότητες υποκύπτουν στη "λογική" που έχει επιβάλει ο "άρχων" της πόλης και στη "παραταξιακή-κο μματική" πειθαρχία! Ας αναλογιστούμε όμως και το δικό μας μερίδιο ευθύνης, καθώς εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Αρφ-Αρφ 18-08-2013 22:52
Οταν ψηφίζετε κομματικά παπαγαλάκια στελέχη της παράταξης, και όχι ανεξάρτητα μυαλά τι περιμένετε;

Φαρμακοποιός επί των οικονομικών!

Σα να λέμε ο Βέγγος στο Μπολσόϊ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER