Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 20:38

Από Σεπτέμβριο αμφίδρομα η κίνηση στην Βασ. Γεωργίου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Από Σεπτέμβριο αμφίδρομα η κίνηση στην Βασ. Γεωργίου

Μέσα στο Σεπτέμβριο η Βασ. Γεωργίου θα αρχίσει να λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση από την Αριστομένους έως τη Φαρών.

Εκείνο το διάστημα θα ανακατασκευαστεί και ο ασφαλτοτάπητας στη Βασ. Ολγας, ενώ η ανάπλαση του πεζοδρομίου στην Αριστομένους (Φραντζή - Ξενοφώντος) θα ξεκινήσει πιο νωρίς, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτά σημείωσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της "Ε". 

Αρχικά, ο κ. Νίκας ενημέρωσε ότι αυτές τις ημέρες ο μελετητής κ. Παρασκευόπουλος θα φέρει την εισήγησή του για την αμφίδρομη κυκλοφορία της Βασ. Γεωργίου. Παρατήρησε πως υπάρχουν δύσκολα σημεία, όπως η διάβαση της Αριστοδήμου και ένα δέντρο στην Ακρίτα, κοντά στη διασταύρωση με τη Βασ. Ολγας. «Η κατεύθυνση είναι θετική, ίσως προλάβουμε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 5 Σεπτεμβρίου», ανέφερε ο δήμαρχος. Πληροφόρησε πως μελετάται το καινούργιο λογισμικό που θα χρειαστεί για τα φανάρια στη Φαρών και σε άλλα σημεία, και βεβαίωσε ότι μέσα στον Αύγουστο θα έχουν την εισήγηση από το μελετητή.

Επεσήμανε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο, πριν τις βροχές, θα γίνει το έργο του νέου ασφαλτοτάπητα στη Βασ. Ολγας, και ανέφερε ότι θα ξυστεί η άσφαλτος. Πρόσθεσε δε πως «φροντίζω να ξύνω την άσφαλτο, ενώ πριν έριχναν άσφαλτο επί ασφάλτου. Και φροντίζουμε τις υποδομές, να μπαίνουν νέες σωληνώσεις, όπως στην πλατεία».

 

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # Παναγιωτης 20-08-2013 00:28
Φαίνεται δεν υπάρχουν "φιλαράκια" με μαγαζιά για να γίνουν πεζοδρομήσεις και έτσι η υποβαθμισμένη από τον θόρυβο περιοχή θα υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Από την μία οι παπάδες των Αγ.Ταξιαρχών βαράνε όλη μέρα στο γάμο του καραγκιόζη με 200db, τα μηχανάκια κάνουν κόντρες χωρίς εξατμίσεις όλη νύχτα μιας και δεν περνάει ποτέ αστυνομικός και τώρα θα δέσει το γλυκό. Ευτυχώς ο Νίκας μας έχει φτιάξει δίκτυο οπτικών ινών, δεν έχει σημασία που δε δουλεύει... όσο για την άσφαλτο... περίμενε να πλησιάσουν οι εκλογές, τόσα χρόνια δεν το είχε δει το μαύρο χάλι
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER