Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 20:39

Νταλαχάνης κατά Χρυσής Αυγής και Αλειφέρη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Νταλαχάνης κατά Χρυσής Αυγής και Αλειφέρη

 

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Οιχαλίας" (παράταξη του ΚΚΕ) από την πρώτη στιγμή αντέδρασε στο αίτημα της Χρυσής Αυγής για να αναλάβει ουσιαστικά το χώρο της Πηγάδας και συνέβαλε στο να μην δοθεί τελικά.

Τα καλά παιδιά του συστήματος οι νοσταλγοί του Αουσβιτς και των  ΕΣ-ΕΣ (όπως δείχνουν τα τατουάζ στα σώματα βουλευτών τους και το επίσημο περιοδικό τους) ψάχνουν κάθε τρόπο για να προβάλλουν την άθλια ιδεολογία τους. Ο λαός του δήμου μας που τόσα έδωσε στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, πρέπει να γνωρίζει και τη τωρινή τους δράση όσο και αν θέλουν να την κρύψουν τα ΜΜΕ του κεφαλαίου. Να γνωρίζει για τις αγαστές σχέσεις τους με τους εφοπλιστές, ότι συμφωνούν με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ότι ήταν ενάντια σε όλους τους εργατικούς αγώνες μηδενός εξαιρουμένου, ότι χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα με την τρόικα και την κυβέρνηση σε πολλές περιπτώσεις. Οι δήθεν αντισυστημικοί είναι το καλύτερο όπλο του συστήματος. Να μην ξεγελιέται από δήθεν φανφάρες και ψεύτικες κορώνες αλλά να δει το πραγματικό τους πρόσωπο. 

Οσον αφορά τις δηλώσεις της κ. Αλειφέρη, πως δήθεν η "Λαϊκή Συσπείρωση" στο β΄ γύρο ψήφισε Μπάμη, μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ακουστεί, που δεν δείχνει να το πιστεύει κανείς. Η "Λαϊκή Συσπείρωση" (ΚΚΕ) σε όλη την Ελλάδα όπως και στην Οιχαλία στο δεύτερο γύρο έδωσε ξεκάθαρη κατεύθυνση για λευκό-άκυρο. Αρα όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. 

Εμάς μας χωρίζει χάος από την πολιτική που ακολουθεί και πρεσβεύει η σημερινή δημοτική αρχή και η παράταξη της αντιπολίτευσης. Οι δύο παρατάξεις και οι επικεφαλής τους τσακώνονται ποιος είναι πιο κοντά στο κ. Σαμαρά, ποιος θα πάρει το χρίσμα, ποιος θα φωτογραφηθεί σε εκδηλώσεις και πανηγύρια με το πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ. Δεν σας χωρίζει τίποτα το ουσιαστικό. Η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι χαρακτηρισμοί και οι ψευτοκαβγάδες (ανάμεσα στις 2 παρατάξεις αλλά και εσωτερικοί) δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματική ταύτισή σας με τη σημερινή πολιτική της ΝΔ κεντρικά, αλλά βεβαίως και στα ζητήματα του δήμου. Οσο και να σηκώνεται τους τόνους για διαδικαστικά ζητήματα δεν μπορούν να κρυφτούν οι κοινές πολιτικές σας.  

 Η "Λαϊκή Συσπείρωση" δηλώνει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της μέσα και έξω από το ΔΣ και θα δώσει το "παρών" στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

 

Δήμος Νταλαχάνης

 

Δημοτικός Σύμβουλος Οιχαλίας 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER